sex brevkasse

Bliv klogere på sex med svar fra brevkassen

Har du spørgsmål om sex kan det være svært at vide hvem du skal spørge. Hvis det er din partner, som spørgsmålet omhandler er det især svært at spørge. Det kan være en hårfin balance da din partner netop også kan være den bedste at spørge. Ved at spørge vedkommende kan du nemlig blive klogere på dig selv og ham eller hende. Men hvis du ikke vælger at inddrage vedkommende kan han eller hun føle sig ekskluderet. Derfor er den gode kommunikation med din partner altid vigtig. Føler du dog, at du allerede har forsøgt at tage snakken eller ikke ved hvordan du skal spørge kan du altid finde en brevkasse at spørge. Stil et spørgsmål til en sex brevkasse og få et godt og kvalificeret svar. Du bestemmer helt selv om du ønsker at være anonym eller ej.

Lad kloge mennesker svare på dine spørgsmål

Sexologer og andet uddannet personale, som ved meget om sex har efterhånden hørt om de fleste spørgsmål og problemstillinger selv. Det er ikke sikkert, at de selv har stået i lignende situationer, men ikke desto mindre har de formentligt hørt om de fleste problemer og udfordringer der findes. Derfor kan det være en god ide at spørge. For eksempel kan du spørge en sexolog ved hjælp af en brevkasse. Du kan blot sende et brev ind med et spørgsmål og håbe, at du har fået svar.

Mange mennesker spørger for eksempel hvordan man kan opnå en klitorisorgasme. Her er det primært hvis ens partner er en kvinde, at man er i tvivl. Prøver man nok gange vil man nemlig selv, som kvinde, kunne nå til et punkt hvor det ikke er svært. Uanset om man selv er kvinde eller om man er mand kan det dog være svært at få en kvinde til at få en orgasme. Derfor kan det være godt med nogle tips til hvordan det gøres nemt. Man kan naturligvis også spørge hende når man er i gang, men det kan dog også virke for meget hvis man hele tiden spørger. Så kan man ligge tilbage med en følelse af, at hun ligeså godt kunne have ordnet det selv. Og da man naturligvis ønsker at være en del af hele showet er det bedst at spørge meget ind til hvad der fungerer bedst.

Prøv sexlegetøj ved stimulering af klitoris

En af de ting du kan gøre når du skal stimulere klitoris er, at du kan vælge at bruge en form for sexlegetøj. Der findes et hav af forskellige dildoer, vibratorer og lignende, som udelukkende er udviklet for at kunne stimulere klitoris. Nogle synes, at det er snyd at bruge sexlegetøj, men det vil hende der modtager nydelsen dog ikke synes. Uanset hvad er det nemlig dig der sørger for, at nydelsen gives og det vil i sig selv være meget tilfredsstillende.

Det er derfor en god ide at prøve sig frem og gøre brug af sexlegetøj hvis man mener, at der er brug for det.

Skriv et svar