Ford Focus

Dette er den mest solgte bil i april – Har du råd til den?

Det er altid spændende at holde øje med, hvilke biler der hitter hos danskerne. Der sælges nemlig flere tusinde biler hver måned, og det er interessant at se, om der pludselig kommer en udvikling, hvor månedens mest solgte bil er en elbil, eller om rygterne omkring diesel-stop, får nogen betydning.

Den mest solgte bil i april, er dog ikke en bil, der får hårene til at rejse sig, og det er en bil, som mange på den ene eller anden måde vil have råd til at få fingrene i. Det er dog de færreste, der har råd til bilen kontant, og derfor vil de skulle stifte et mindre billån, for at kunne køre i denne nylancerede Ford Focus, der blev den mest solgte i april.

En lille opfordring lyder derfor på at kigge hos denne låneudbyder, hvor du har mulighed for at sammenligne udgiftsniveauet ved dit billån.

Hvad koster banditten?

Ford Focus Active-modellen som er den mest solgte bil i Danmark i april, kan anskaffes for en ganske fornuftig pris. Den billigste model direkte fra forhandleren koster i skrivende stund 191.585 kroner, og dermed er det i den lidt billigere end for en 2019-model, der ikke blot er en lille minibil.

April har dog ikke været den måned, hvor der blev solgt allerflest biler, faktisk har der været et pænt dyk i bilsalget. I marts blev der solgt lidt over 26.000 biler, hvilket var den bedste måned nogensinde, men i april lød tallet “blot” på 16.183 biler.

Det var dog ikke kun antallet af biler, der var anderledes end normalt, det var også modellerne. Hvor det i april var Ford, Citroën og Skoda der lå i toppen som de mest solgte mærker i Danmark, så var de normale populære biler henvist til placeringer langt nede på listen.

Det er ellers Nissan Qashqai, Peugeot 208 og Toyota Yaris, der er blandt de mest solgte biler i Danmark, men i april var det ikke disse modeller som bilisterne ønskede at erhverve sig.

Står du har planer om at kigge på bil i fremtiden, men mangler økonomien, så vil et billån måske være det optimale for dig. Du har mulighed for at se på flere forskellige lånetyper hos www.moneybanker.dk, hvor du kan få dit lån lynhurtigt, så du kan komme ud på landevejen i din nye bil.