Par

Nyd forholdet og forelsk jer endnu mere i hinanden

Der er noget helt magisk over at være forelsket i den helt rette. Sommerfugle i maven, godnatkys og én, der altid venter derhjemme efter en hård dag på arbejdet. Det giver en skøn sikkerhed og fantastiske oplevelser, og særligt i starten kan det være utroligt spændende. Det er denne følelse, som det er vigtigt, at I holder fast i, men det er også denne følelse, der ofte bliver glemt.

Hvis du vil holde spændingen og kærligheden kørende helt til det sidste, så I kan nyde hinandens selskab og aldrig miste den gnist, der er imellem jer, så kan du blot læse mere her.

Bliv ved med at gøre forholdet til noget særligt – og en prioritet!

Jo mere komfortable I bliver med hinanden, jo mere hverdag bliver det, at I har hinanden, og så er det nemt at tage hinanden for givet. Derfor er det vigtigt, at I bliver ved med at se på forholdet som noget særligt og ikke blot som en selvfølge.

Dette kan I gøre ved at fortsætte med at overraske hinanden med hyggelige kindkys om morgenen, og en date ved særlige lejligheder, eller måske bare for sjov.

Det vigtige er, at forholdet ikke blot bliver hverdag, og at I ikke blot gør det samme dag ud og dag ind – det er nemlig, når det sker, at forholdet bliver kedeligt og gnisten langsomt slukkes.

Fortsæt med at lære hinanden bedre at kende og prøve nye ting

Jo bedre I lærer hinanden at kende, jo mere glemmer I også at spørge ind til hinanden, men i virkeligheden så ændrer vi os konstant, og der er hele tiden nye ting at lære om hinanden.

Dette kan du gøre ved altid at spørge ind til din partners dag, da det kan sige meget om en person, men I kan også blive ved med at prøve nye ting, hvilket jo ofte er tilfældet i starten af et forhold, og det er ved at udfordre hinandens grænser, at du opnår en større forståelse for din partner.

Soveværelset er også det perfekte sted at holde gnisten kørende ved at prøve nye ting. Prøv nye stillinger eller inkorporerer sexlegetøj. Der findes efterhånden sexlegetøj til alle individer og alle typer forhold, hvorfor der uden tvivl er noget, som I kan bruge i jeres soveværelse. Enjoymore har netop fokus på jeres forhold, og hvis det har interesse, så kan I se sexmaskinerne her.