5

OhMiBod Club Vibe II Trådløs Klitoris Vibrator

Billigste webshop

Clube Vibe II er en trådløs klitoris vibrator, der stammer fra det anerkendte amerikanske brand, OhMiBod, der er kendt for deres sexlegetøj rundt omkring i hele verden. Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at denne vibrator faktisk er den første af sin art i verden, hvorfor der endda er tale om en nyskabelse inden for trådløst sexlegetøj. Den er ikke større end, at den nemt kan placeres i trusserne, hvorefter du blot har mulighed for at nyde dens effektive vibrationer, der med garanti vil kunne give dig en uhyre pirrende oplevelse og orgasme.

Som en sideindskydelse til dette indlæg, vil vi hurtigt nævne, at vi også har rigtig gode erfaring med en womanizer. Denne kan du læse meget mere om ved at trykke på linket. Her vil vi henvise til hvor du kan læse en womanizer anmeldelse.

Fem forskellige pirrende vibrationsmønstre

OhMiBod Club Vibe er selvfølgelig ikke en helt almindelig, trådløs klitoris vibrator. Den kommer derimod med intet mindre end fem forskellige pirrende vibrationsmønstre, hvilket blandt andet inkluderer en helt speciel indstilling, der hedder Music Mode. Det er en funktion, der giver dig mulighed for at sætte din OhMiBod Club Vibe til at vibrere i takt med udefrakommende lyde, hvorfor du f.eks. kan tage din Club Vibe med på natklub og lade DJ’ens musik styre din stimulering eller have den siddende i trusserne, mens du går ned gennem gågaden – det er med garanti noget, der kan sætte et smil på læberne.

6

Sammenlign tilbud og find bedste pris

Styr OhMiBod Club Vibe med medfølgende fjernbetjening

Du har naturligvis mulighed for at styre din OhMiBod Club Vibe med den medfølgende fjernbetjening. Du kan enten lade den ligge og bruge Music Mode til at lade ægget vibrere i takt med de udefrakommende lyde, der er i nærheden af dig eller du kan overlade kontrollen til din partner, der i stedet kan styre, hvordan din OhMiBod Club Vibe skal stimulere og pirre dig med frække vibrationer – og det er endda muligt at holde fjernbetjeningen helt op til 6 meter fra selve vibratoren, hvorfor I reelt set end ikke behøver at være i samme lokale.

Medfølgende trusser skræddersyet til OhMiBod Club Vibe

Hvis du vælger at investere i en OhMiBod Club Vibe, så medfølger der ligeledes et par trusser, der er fremstillet i bomuld. Det er et par klassiske blondetrusser, der er fremstillet i one-size, hvilket er svarende til str. 36-42. Disse trusser er naturligvis perfekte og skræddersyet til din OhMiBod Club Vibe, så du kan have den siddende i trusserne, hvilket giver en helt speciel oplevelse – særligt hvis du befinder dig i offentligt rum, hvilket kan gøre oplevelsen endnu mere pirrende.

  • Materiale: Medicinsk plast (trusser i bomuld)
  • Ftalatfri: Ja
  • Vandtæt: Nej
  • Batteritype: Genopladeligt via USB og 1 x A23.

Afslutningsvist bør det helt klart nævnes, at vi håber du har fundet dette indlæg interessant. Samt at du nu har fået en indsigt, som du ikke havde før på hvad ovenstående indlæg egentligt er. Vi har selvfølgelig holdt et sexlegetøj produkt hemmeligt. Det kan du læse om ved at klikke her.