6

Prøv nye kræfter af med nyt sexlegetøj

Er det ved at blive lidt kedeligt i sengen og laver partneren hel tiden de samme ting? Eller er du bare en meget eventyrlig person og kan godt lide at få nye oplevelser sammen med din partner eller alene? Så skal du da ud og have fat i noget nyt sexlegetøj!

Her giver vi dig en række gode råd til to forskellige slags sexlegetøj, som du kan have rigeligt med sjov med alene eller sammen med en partner.

Læs med her og find ud af hvordan du kan styrke dit sexliv og gøre det lidt mere krydret.

Leg med en sexdukke

En sex dukke er noget som du kan bruge både i selskab med en partner og når du er alene. Der intet i vejen for at benytte en god sexdukke til at gøre det lidt sjovere for jer begge ved at introducerer et nyt element i jeres sexlege.

Sexdukken kan være et friskt pust og en ny oplevelse, som I kan more jer over og dele sammen. Den kan give jer nogle nye udfordringer. Og den presser jer samtidig til at tænke kreativt og ud af boksen, eftersom I lige pludselig får et nyt element i jeres sexliv, som I skal håndtere.

Sexdukken kan give jer et kærkomment afbræk fra det gamle og tvinge jer til at tænke i nye baner. Bryd ud af det vante med en sexdukke og få jer nogle nye sjove oplevelser.

Der er stor forskel på sexdukker alt efter jeres behov, så det er en god ide lige at undersøge de mulige produkter ude på markedet, før I bare går i gang med at købe løs. Undersøg gerne lige hvilken en der ville være godt for jer.

I kunne eventuelt gøre til en form for frækt forspil ved at overveje, hvad det er i præcist vil bruge dukken til og hvordan den skal hjælpe jer til at komme tættere på hinanden.

Hvad med en sexgynge?

En anden sjov ting, der kunne give dig og partneren et kærkomment afbræk fra det vante, er en sexgynge. Sexgynger er et meget velkomment stykke legetøj for rigtig mange par og er noget, som har hjulpet mange par med at udfordre hinanden lidt mere. De fås desuden i et meget stort udvalg og det kan du læse nærmere om her.

Hvis du føler, at det er ved at blive lidt for almindeligt og normalt i sengen så prøv engang at introducere dette element. Jeg lover dig for, at du hurtigt vil sætte lidt krydder på sexlegene igen.

Bliv ligesom et barn igen med dette sexlegetøj! Med en sexgynge kan du stadig få glæden ved at gynge frem og tilbage på en gynge, som du havde som barn. Som voksen er der nu blot kommet lidt ekstra sjov med ind i billedet.

Udfordre dig selv og din partner og tving jer selv til at tænke kreativt. Spørg jer selv hvordan det er lige præcis i to kunne bruge gyngen sammen og hvordan den kunne hjælpe jer til at få et sjovere sexleg. Hvor meget mere sjov og ballade vil I ikke kunne have med hinanden, hvis I købte sådan en sag?