chokolade

Sådan træner du dig til et bedre humør

Et godt humør er afgørende for vores alle sammens liv. Vi kan heldigvis selv gøre meget for at blive i bedre humør. Gennem træning kan vores humør stige til helt andre grader. Det kan det selvfølgelig også ved, at vi laver noget sjovt. Man kan f.eks. tage på flødebollekursus, da det er noget, der er populært som aldrig før. Så kan man lære noget, som det ville være svært at lære sig selv. Og så er det muligt at lave alle de flødeboller derhjemme, som man vil. Så bliver det da ikke meget bedre. Det er sjovt, når man selv kan gøre det.

God motion gør mennesker glade

Der er ingen tvivl om, at motion er noget, der gør mennesker glade. Folk bliver helt vilde, når de får rørt kroppen på en måde, der er god for dem. Alle mennesker bør dyrke motion, for man bliver så glad af det. Men det er naturligvis en forudsætning, at man vælger at dyrke noget motion, der gør en glad. Mange mennesker er helt vilde med at løbe i skoven. Der er også nogen, der ikke kan lide det. Der er igen også andre, der er vilde med at cykle eller springe på trampolin. Hvis man vil træne sig til et bedre humør, så skal man finde en motionsform, som man kan lide. Det behøver ikke være svært. Man skal egentlig bare tænke sig lidt om, inden man vælger, hvad man gerne vil lave. Mange mennesker er også helt vilde med at styrketræne.

Nyd det gode humør

Det måske mest vigtige er også, at man begynder at glæde sig over sit gode humør. Det er ikke noget, der bør tages for givet. Livet er udfordrende, og det er det for alle mennesker. Man bør derfor også være taknemmelig for de gode stunder og de gode øjeblikke. Det er en god fornemmelse, at man har gjort noget godt for sig selv. Man kan rent faktisk også blive helt overrasket over, hvad motion kan gøre for en. En god og effektiv vandretur kan helt bestemt også være god motion, og man bliver også glad af det. Det er bare at springe ud i det. Når dagen er gået, vil det være nemt at mærke, at humøret er et helt andet sted. Og så gælder det ellers bare om at glæde sig over det – så bliver livet bedre.