6

Spring ud i det og date din type 

Jagten på den store kærlighed kan være lang og kompliceret. Netop af den grund skal man fokusere på én ting af gangen. Første step er således at finde en kvinde, man ønsker at gå på date med. Rigtig mange mænd har en præference, når de leder efter kvinden i deres liv. Men det kan være svært at komme videre herfra. Her kan du læse mere om, hvordan du finder din type og kommer videre derfra.

Opsøg netop din type

De fleste mænd har en ide om, hvad de søger i en partner. Og selvom det er det indre, der betyder mest, har ydre også noget at sige. Der bliver nemlig nød til at være en seksuel tiltrækning. At have en fysisk præference til sin partner er bestemt ingen skam. Det betyder ikke, at man er kræsen, men blot at man ved, hvad man tænder på.

Der findes et væld af datingsider derude. Selvom det kan virke uoverskueligt, følger der også muligheder med. Der findes nemlig et væld af nichedatingsider, der giver mulighed for at finde netop den type, du finder interessant.

Du har mulighed for at søge målrettet efter kvinder med specielle faglige kompetencer. Du har mulighed for at søge målrettet efter kvinder med forskellig fysiske træk og kendetegn. Og så har du mulighed for at søge efter kvinder, der kommer fra forskellige dele af verdenen. Hvis du for eksempel synes asiatiske kvinder vækker din interesse, kan du finde en datingside, der efterkommer dette ønske. Thai dejting er også meget populært, og der findes ligeledes datingsider, der rummer specifikt thailandske kvinder.

Den første kontakt

Når du har fundet en dejlig kvinde på en datingside, er første skridt altid at skrive til dem. Første kontakt er altid vigtig. Man kan sammenligne det lidt med at give et førstehåndsindtryk. Og netop den sammenligning er god at huske på. Når du tager den første kontakt, skal du nemlig kun skrive ting, du ville have sagt til en person, der stod fysisk foran dig.

En god hovedregel er også at virke interesseret og som udgangspunkt spørge mere ind, end at fortælle om sig selv. Folk, der taler for meget om sig selv til at starte med, giver typisk et dårligt førstehåndsindtryk. Derudover skal man holde seksuelle tilnærmelse vente, til man kender modtageren bedre.

Få en fantastisk første date

Når du har skrevet med en kvinde i et stykke tid, er næste punkt naturligvis at mødes. Lige såvel som den første skriftlige kontakt, betyder den første fysiske kontakt også meget. Første date skal derfor sidde lige i skabet.

En god ide er at starte daten ud med en fællesaktivitet. På den måde kan i få noget at snakke og grine om igennem hele daten.

Daten skal naturligvis afsluttes med en perfekt middag. Sørg for at vælge et sted, der er hyggeligt og har en god stemning. På den måde får i en helt fantastisk og romantisk start på forholdet. Ligegyldig om det bliver et langt eller kort forhold, så er det altid vigtigt at starte godt ud.